Sunday, August 18, 2013

Pritt Paint Ball - zonder knoeien!?

Ik hou er van om m'n zoontje af en toe lekker te laten kliederen met verf. Heerlijk vindt hij dat. Meestal ben ik na afloop van het verven net zo lang bezig om de boel schoon te maken, maar dat vind ik niet erg ;)

Een tijdje geleden kwam ik Pritt Paint Ball tegen in een winkel. Leek me erg leuk, en weer eens wat anders. Het zijn een soort verfstiften die werken volgens een deo-roller-principe zeg maar. En als je de verpakking moet geloven, kun je hiermee verven "zonder knoeien"! Zie hier onze de bevindingen:Er wordt naar hartelust 'gepaintballed', het blad moet helemaal vol zoals gewoonlijk. Zoonlief is er druk mee. Hoe langer je een kleur echter op z'n kop houdt, hoe sneller de verf er uitstroomt. Het heeft ook te maken met hoe hard je op de bal drukt en hoe lang je op 1 plek blijft 'verven'. Maar het resultaat is in iedergeval een kletsnat papier vol met verf. Hoe kan dit "zonder knoeien" blijven?


Nou eh... niet dus:

Ik zal de foto van z'n handen na afloop van het verven besparen, maar jullie kunnen je er vast wel iets bij voorstellen ;)
Het resultaat van deze creatieve sessie:


Prachtig he?
Maar dat "zonder knoeien"... vergeet het maar hoor. Met verf hoor je gewoon te smeren en te knoeien, toch?

No comments:

Post a Comment