Sunday, January 09, 2011

33 weken - 2011 is begonnen!

In tegenstelling tot de energieboost die ik had willen opdoen in de kerstvakantie om daarmee 'fluitend' de laatste weekjes op het werk door te komen, werden we overvallen door een kleine griepgolf in huis en voel ik me steeds meer een waggelend oud vrouwtje. Dus doe ik het maar wat rustiger aan allemaal. Dat is niet erg, en het gaat helemaal vanzelf. De dagen op het werk tel ik nu echt af, tot mijn zwangerschapsverlof begint. Volgens de kinderen op het werk heb ik nu "echt wel een hele dikke buik".
De babykleertjes liggen inmiddels gewassen in de kast en de babyuitzet is zo goed als compleet. Gisteren hebben we het traphekje opgehangen. Niet zozeer omdat de kleine van de trap kan vallen, maar meer zodat Piet, onze kat, niet meer zo makkelijk naar boven kan en we dus gewoon de deur van de babykamer open kunnen laten staan. Piet vindt het maar raar, zo'n hek.
Het plankje boven de commode hangt nu ook. We weten gelijk een verjaardagscadeautje voor papa straks in april: Een GOEDE borenset. De boren uit de 1000-boren-koffer die hij ooit voor 25 gulden heeft gekocht blijken keer op keer niet van echt goede kwaliteit (goh), wat natuurlijk niet erg fijn werkt. Maar het plankje hangt, en het hangt nog waterpas ook!

Deze zelfgebreide sokjes/schoentjes kregen we van een kennis.
Schattig hè? 

5 comments:

 1. Hihi, gemeinsam haben Robert und ich das sogar übersetzt gekriegt. Und beschlossen, dass wir
  1.) euch dringend mal besuchen müssen, wenn das Kleine da ist, und
  2.) wenn wir mal Kinder haben, würden da wahrscheinlich zwei grüne Dinosaurier auf dem Wickeltisch sitzen. :-)

  Liebe Grüße und schönes Rest-Wochenende!
  *knuddel nach Holland*
  Lena

  ReplyDelete
 2. Ich hoffe, ihr habt alles verstanden. Mit Google Translate klappte es dieses mal nicht wirklich (hab ich ausprobiert). Es freut mich, dass ihr
  1.) uns besuchen wollt. Vielleicht ist es eine Idee vorbei zu kommen wenn auch das Wetter wieder schön ist und wir im Garten grillen können.
  2.) den Dino gefällt. Aber warum werden bei euch zwei grüne auf dem Tisch sitzen? Das solltest du mal erklären :)

  Liebe Grüße und knuddel zurück,
  Corine

  ReplyDelete
 3. @Corine, you response should have been written 35 minutes sooner! Look at the time! :P

  ReplyDelete
 4. Hahaha, you're right!

  ReplyDelete
 5. Die Dino-Geschichte erklären wir euch dann beim Grillen ... :-)
  Ich mag den Plan!
  Liebe Grüße,
  Lena

  ReplyDelete